Als je als koppel uit elkaar gaat. Wat acht je dan van belang om tot een goede regeling te komen? Wat vindt je belangrijk?

je kiest voor een bemiddelaar die ervaren is en op jullie maat werkt, die juridisch onderlegd is en volledige en correcte informatie geeft, die zorgt voor een fiscaal geoptimaliseerde overeenkomst. Een bemiddelaar die geduldig is en aandacht geeft aan wat voor jullie superbelangrijk is en door tips en het aanreiken van mogelijkheden en varianten jullie kijk op mogelijke oplossingen en alternatieven vergroot.

Natuurlijk willen jullie een keurige administratieve afhandeling, en als jullie kinderen hebben willen jullie een goed uitgewerkt ouderschapsovereenkomst met een ouderschapsplan inbegrepen. Wat is nog belangrijk: bvb dat er een korte doorlooptijd is, en dat jullie op voorhand weten wat het gaat kosten, zonder verrassingen nadien.

In de rubriek getuigenissen kunnen jullie lezen hoe koppels de bemiddeling hebben ervaren. Graag breng ik een recente getuigenis onder de aandacht. Als bemiddelaar is het uiteraard aangenaam om dergelijke getuigenis te ontvangen. Het doet me deugd, maar zegt zoveel meer over het koppel zelf: wat bemiddeling voor hen heeft betekend, en daar gaat het om. Ik ben maar tevreden als ook de scheidende koppels tevreden zijn. Lees maar wat dit koppel schreef:

“We waren eerst bij een andere bemiddelaar geweest maar dat klikte niet, ook kregen we geen afdoend antwoord op onze vragen.

Toen we bij u kwamen voor een eerste oriënterend gesprek voelden we ons meteen op ons gemak en ook begrepen. Je gidste ons door de doolhof, reikte mogelijkheden en varianten aan, en boezemde vertrouwen in. Voor ons voldoende redenen om met jou in “scheidings-zee” te gaan.

Door een fiscale optimalisatie sparen we vele euro’s uit die we goed kunnen besteden voor onze studerende kinderen. Nogmaals dank.”

Echtscheiding
Tags: 
Scheiden?, Regeling, Ouderschap
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen

Getuigenissen