Een ontdekking op het net: een online tijdschrift dat net als mijn eigen website de menselijke kant van een echtscheiding belicht.
‘Scheiding’ een begrip, ‘scheiden’ een werkwoord. Zelf ben ik steeds actief op zoek naar medestanders die aandacht hebben voor mensen in scheiding, en hoe de mensen in scheiding kunnen worden geholpen. Niet alleen met praktische nuttige informatie, maar ook met doorleefde verhalen en getuigenissen. Het gloednieuwe ‘Mies Magazine’ stel ik dan ook graag voor als één van die medestanders.

MIES - Mens In Een Scheiding

Door eigen persoonlijke ervaringen merkte Michèle, de initiatiefneemster van Mies, dat mensen in een scheiding nood hebben aan ondersteuning, een luisterend oor, het verhaal van een ander, advies en vooral een plek waar de negatieve gevoelens van schaamte en falen omgezet kunnen worden in positiviteit.

Vandaar dat een team bloggers waaronder mezelf en Michèle, trachten om alle mogelijke aspecten van voor, tijdens en na een scheiding neer te pennen om zo de scheidingsverhalen en alles wat daarmee gepaard gaat, via het net te delen met anderen. Dit in de hoop dat het een verhelderende, verzachtende, troostende en vooral hoopgevende bijdrage levert aan ieder die met een scheiding te maken krijgt. Want, al lijkt het soms niet zo, er is écht wel leven na de (echt)scheiding.

MIES – plek om jezelf tegen te komen

Mies Magazine is dé plek om jezelf tegen te komen, te ontdekken, ontwikkelen of juist even aan de kant te leren zetten. Immers ieder van ons heeft behoefte aan erkenning, begrip, empathie, eerlijkheid en vooral liefde. Een scheiding vergt op praktisch en emotioneel vlak veel van een mens en Mies wil met dit online magazine anderen een hart onder de riem steken.

Of het nu om je eigen echtscheiding gaat of die van je ouders,  zus/broer, vriendin of buurman, iedereen heeft een eigen verhaal en ieder verhaal is dus anders.
Mies Magazine gaat op zoek naar hoe mensen met de fijne of juist de moeilijke aspecten van een scheiding omgaan. We struinen het nieuws, social media en televisie programma's af om een zo goed en breed mogelijk beeld te geven van alles wat je over de mens in een scheiding zou moeten weten. 

Graag geef ik dan ook via mijn website en de nieuwsbrief ruchtbaarheid aan Mies. Opvallend ook hoe de doelstellingen van Mies ook deze van mezelf zijn.
Mies pas sinds september 2015 online, verdient dan ook ten volle dit forum. Raadpleeg dan ook deze link: www.miesmagazine.com

Echtscheiding
Tags: 
scheiden, echtscheiding, website
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om u te begeleiden om tot een oplossing te komen

Getuigenissen