Een bemiddeling beoordeling vraagt NEO Bemiddeling aan de klanten in een evaluatie. Net als andere klanten gaf ook deze klant een beoordeling ‘excellent’; dit verklaart de historische opgebouwde tevredenheidsscore van 9.3 / 10

"Ik heb NEO Bemiddeling gecontacteerd en werd heel snel verder geholpen met een duidelijke uitleg via mail, die mij heeft doen beslissen om verder te willen werken met NEO. 
Tijdens het eerste informatieve en vrijblijvend gesprek hebben we een duidelijke schets gekregen van hoe een scheiding in zijn werk gaat en wat er allemaal komt bij kijken.  De verdere uiteenzetting is steeds vlot verlopen. Er werd door de bemiddelaar geen partij getrokken maar hij gaf wel degelijk alle pro's en contra's weer als er twijfel was bij één van de partijen. 
M.i. is een bemiddeling bij NEO zeker aan te raden aan iedereen die van plan is te scheiden. De uitleg, vooral op het fiscale vlak, kom je nooit te weten bij een notaris. Ik ben hierdoor zeker veel rijker aan informatie uit gekomen. 
Ik weet en ik voel dat er van de NEO bemiddelaar heel veel appreciatie kwam en wanneer ik nog vragen heb moet ik geen bang hebben om Eric hiervoor te contacteren, hij gaat mij zeker niet de laan uit sturen maar mij verder helpen. Ik ben NEO hiervoor zeer dankbaar, voor het luisterend oor en de volledige perfecte opvolging van deze bemiddeling en scheiding."

Echtscheiding