Voor de echtscheiding, ben ik via Google bij u terecht gekomen. Als beslissingnemer om te scheiden heb ik u gebeld en ik moet zeggen dat uw stem mij reeds een goed gevoel gaf. Ik kan stellen dat dit enkel tijdens de gesprekken bevestigd werd.

Een scheiding aanvragen was voor mij moeilijk omdat ik ondanks onze fouten aan beide kanten toch nog enig respect voelde naar mijn echtgenote toe. Vandaar dat ik ook had gekozen voor een EOT (Echtscheiding met Onderlinge Toestemming) met u als bemiddelaar om alles rustig te laten verlopen in dialoog en onder een deskundige leiding.

U hebt beide partijen beluisterd en bevraagd, zonder oordeel en ieders rechten en plichten toegelicht. Ik kan dus zeggen dat, naar mijn oordeel en gevoel, de scheiding verlopen is zoals ik het voor ogen had: rustig, geen gevecht met advocaten, in overleg, respectvol en eerlijk.
Als scheiding ter sprake komt, zal ik bemiddeling zeker aanbevelen, mijn ervaring delen en u aanbevelen. Ik kan geen vergelijk maken maar ik kan enkel zeggen dat alles door u perfect geregeld werd.

Met oprechte dank.

Echtscheiding