‘Valentijnsdag’ maar geen ‘dag voor gescheiden partners’

Valentijn: een leuke dag voor verliefden. Maar hoe beleven gescheiden partners Valentijn? Is er een ‘dag van gescheiden ouders’? En wat kan je doen nà de scheiding om je leven weer op de rails te krijgen?

Relatiebemiddeling, Do's and Don'ts, Bedreiging relatie, Nazorg

Hoe een goed gesprek voeren?

Een eenvoudig model dat verrassend snel tot een andere manier van met elkaar communiceren leidt, tot een andere manier van luisteren en praten.

Communicatie, Do's and Don'ts, Overlegtips, Relatiebemiddeling, Tips huwelijk

Relatieherstel: dank om onze gids en wegwijzer te zijn

"Dank voor alle hulp en om onze gids en wegenwijzer te zijn. In plaats van een scheiding werd het een relatieherstel."

DK&AS
Relatie-herstel-bemiddeling

Man vraagt vrouw opnieuw ten huwelijk na vechtscheiding

Kijk naar het 2’19’’ korte filmpje dat zoon Jeffrey maakte van het huwelijksaanzoek van zijn vader aan zijn moeder, van wie hij jaren tevoren middels een vechtscheiding was gescheiden. Of hoe mooi het kan zijn: een hereniging. Niet alledaags, maar wel de moeite waard om zien. Opnieuw beginnen, de draad terug opnemen; het kan. Een relatie kan worden geheeld, kan worden hersteld. Maar je moet met twee zijn en het hoeft niet na een scheiding, liefst ervoor.

scheiden, gescheiden, scheiding, Vechtscheiding

Elkaar graag zien en graag gezien worden

In contrast met alle info over ‘scheiden’, nu een mooie korte film over hervonden geluk.

scheiden, scheiding, echtscheiding, Relatiebemiddeling

Relatie vormen is ook accepteren waar je geen macht over hebt

Een nieuw jaar. Opnieuw goede voornemens. Weer een nieuwe start. Maak er het beste van. Dat doe je niet door gewoon maar voort te doen in de hoop dat de dingen vanzelf wel zullen veranderen. Daarom neem de tijd om te evalueren én vooral om bij te sturen waar nodig. Een levensopdracht: aanvaarden wat niet veranderd kan worden, moed om datgene te veranderen wat je wel kan veranderen.

Reflecties, Relatiebemiddeling, Communicatie

Relatieherstel: we hebben elkaar terug gevonden

“Beste Eric, wij zijn een paar jaar geleden bij jou geweest. Gelukkig kwamen we net op tijd tot verstand dat we toch bij elkaar horen. Niet te min hebt u ons door een moeilijke periode geholpen om toch een oplossing te bieden voor beide partijen. Wij hebben elkaar terug gevonden en zijn gelukkiger dan voor ons moeilijk jaar. Ik zou uw begeleiding aanbevelen aan iedereen die de stap zet om zijn leven niet meer samen te delen. Groetjes E en P”

PS
Relatie-herstel-bemiddeling

Ultiem relatieherstel, nu al meer dan drie jaar geleden

Koppels die met relatieherstel-bemiddeling elkaar opnieuw gevonden hebben, en samen opnieuw hun weg gaan. Mooi toch. Met de feestdagen bericht krijgen van koppels die ik jaren niet heb gezien of ontmoet; het is deugddoend. Ik koester hun Kerstkaartjes, de mails, de smssen, de berichten op Facebook. Lees hier één van de ontvangen berichten.

Relatiebemiddeling, echtscheiding, scheiden, Bedreiging relatie, Bescherm relatie

Relatieherstel: We starten met een nieuwe lei

In anderhalfuur gesprek bereikten we meer dan in maanden wederzijds elkaar prikkelen. De aanwezigheid van jou als bemiddelaar maakte het mogelijk dat we datgene konden zeggen wat al een hele tijd onderhuids sluimerde.

Het gehakketak is nu verleden tijd en we starten met een nieuwe lei. Dank voor je geduld en ons naar elkaar doen luisteren. Door jouw subtiele vraagstelling daalden we af naar een dieper niveau van gesprek.

MV
Relatie-herstel-bemiddeling

Je opende onze ogen

Scheiden zagen we als enige oplossing. Het samen met jou op weg gaan, en onze relatie onder de loepe nemen bracht echter soelaas. Het was hard werken, maar je oproep om dit op een open eerlijke vertrouwvolle manier te doen, verrichtte wonderen.

We gaan terug samen op weg, dat hadden we bij aanvang nooit gedacht want scheiden zagen we als enige oplossing.  Wat zijn we blij dat we bij jou terecht zijn gekomen. Je opende onze ogen en je hielp ons om “alles uit de kast te halen” om onze relatie nieuwe kansen te bieden.

RKW
Relatie-herstel-bemiddeling

Pagina's

Bel of mail voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen

Getuigenissen