Hoe mooi kan het zijn? Een vader vraagt de moeder van hun kinderen op kerstdag, opnieuw ten huwelijk en dat na een vechtscheiding. Kijk in het filmpje hoe dat ging en wat de reactie van de vrouw is.

En daar bleef het niet bij. Zoon Jeffrey zette een geldinzamelingsactie op het getouw omdat zijn ouders geen geld hadden voor het huwelijksfeest.
Zegt Jeffrey: “Hun eerste huwelijk kon niet worden gevierd zoals een traditioneel trouwfeest, ze waren arm en hadden geen rooie cent. We waren wel een bijzonder gezin, met acht kinderen zijn we. Vader en moeder deden al wat ze konden voor ons”.

Toen het huwelijk van het koppel mislukte volgden er jaren van strijd en vechten. Tot vader zijn alcoholprobleem aanpakte en zich aansloot bij AA-bijeenkomsten. “Hij is nu ‘zuiver’ zegt Jeffrey, “en moeder werd een natuurminnaar. Beiden werken in de gezondheidszorg”.

Nadat Jeffrey het filmpje van het familieaanzoek via sociale media verspreidde met de vraag om hun hernieuwd huwelijk te sponsoren, werd dat een daverend succes.

Een hereniging na een vechtscheiding: niet alledaags, eerder uitzonderlijk. Opnieuw beginnen, de draad terug opnemen; het kan. Een relatie kan worden geheeld, kan worden hersteld. Maar je moet met twee zijn en het hoeft niet na een scheiding, liefst er voor.

http://fox8.com/2017/12/26/ohio-parents-who-divorced-in-2014-get-engaged-in-christmas-proposal/

Hertrouwen hoeft niet maar wel "samen" ouders zijn en blijven na de scheiding

Blijf niet met vragen zitten, maar maak dus nu een afspraak.

Keuze uit 3 mogelijkheden, nu enkel nog de stap zetten: 

Bronvermelding foto: JPstock / Shutterstock.com

Relatie-herstel-bemiddeling
Tags: 
scheiden, gescheiden, scheiding, Vechtscheiding
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen

Getuigenissen