Als bemiddelaar is het 'genieten' en bevestigend te lezen hoe koppels de bemiddeling hebben ervaren. Vandaag ontving ik opnieuw een 'pareltje'. Het doet meer dan deugd te horen wat de bemiddeling heeft betekend.
Maar hoe kom ik als bemiddelaar aan die evaluaties? Ik vraag dit na afloop van de bemiddeling aan de koppels. Niet alle koppels gaan hier op in, om reden dat ze dit al mondeling hebben gedaan. Ik neem op de website echter enkel schriftelijk ontvangen evaluaties op; via dankkaarten, brieven, sms en e-mail. In de rubriek 'getuigenissen' kunnen jullie grasduinen; er zijn zowel 'evaluaties' van scheidingen, ouderschapsbemiddelingen, relatiebemiddelingen en over bemiddelingen in handelszaken.

"Vertrouwen, rust, begrip, rechtvaardig, duidelijk, eerlijk, correct, snel; allemaal zaken die in mij opkomen als ik aan onze bemiddeling door u, denk.
Al vanaf het eerste gesprek bij u, weliswaar nog zonder mijn bijna 'ex'-partner, wist ik dat ik bij de juiste persoon terecht gekomen was. U bent altijd rustig gebleven, duidelijk, of begripvol wanneer het allemaal niet meer zo duidelijk was.
Ik ben heel oprecht blij, dat wij onze scheiding op deze 'vriendelijke' manier hebben kunnen oplossen. Zonder al te veel onderlinge ruzies. Een woordenwisseling die dreigde uit de hand te lopen, wist u altijd op de juiste manier te bespreken zodat we toch weer door dezelfde deur naar buiten konden gaan.
Ik wens het niemand toe, maar als het toch moet gebeuren, zal ik u zeker aanbevelen, bij koppels die wensen uit elkaar te gaan.
Hartelijk dank voor uw professionele begeleiding in deze moeilijke periode."

 

Echtscheiding
Tags: 
Scheiden?, Communicatie, Overlegtips
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om u te begeleiden om tot een oplossing te komen

Getuigenissen