Er zijn dingen en gebeurtenissen in het leven, die je het gevoel geven dat je enkel maar valt, een neergang. Het voelt alsof je niet de kracht hebt om weer op te staan. Je twijfelt: is het dit nu? Hoe moet het verder? En misschien ben je bang voor wat er nog gaat komen. Onzekerheid troef! De twijfel slaat toe en je ziet er geen gat meer in. Je vraagt je af of er nog hoop, is? En ja, die hoop is er en je vermogen om het waar te maken ook!

Graag toon ik jullie een filmpje van Nick Vujicic; een man zonder armen en benen.
Als geen ander weet Nick hoe het voelt om een gebroken hart te hebben. Als geen ander weet Nick hoe het voelt om alleen te zijn. Maar Nick laat zien en horen dat het niet het einde is. Hij heeft de kracht gevonden om op te staan. Kijk in het filmpje hoe hij dat doet. Doorheen zijn lichamelijke kracht en weerbaarheid zie je hoe sterk Nick psychisch is (geworden). Een ware oproep om niet op te geven.

Een scheiding kan je onderuit halen, je wereld stort in, je bulkt van de vragen: hoe moet het verder. Je ervaart verlies. En over verlies ervaren kan ik zelf ook wel wat vertellen. Ik zeg het zelden, ik loop er niet mee te koop maar: een kind verliezen en een partner verliezen. Het is me wat. Maar opnieuw het geluk vinden, meenemen in een verder leven wat is geweest, opnieuw genieten, opnieuw positief in het leven staan, meedragen wat is geweest en vanuit die kracht doen wat ik nu doe in verbinding met diegenen die me zo lief waren en nog steeds zijn. Ik vergelijk mijn verliezen niet met de jouwe, elk verlies heeft zijn pijn en verdriet. Maar weet dat het ook voor jullie mogelijk is om na de scheiding ‘op te staan’, om er opnieuw te staan.

Nick zegt het volgende: “Er zijn dingen en gebeurtenissen in je leven die je niet kan veranderen, die je niet onder controle hebt en waarmee je verder moet leven. Je kan opgeven of doorgaan. Ge zult vallen maar je kan weer opstaan. It’s not the end until you’ve given up. So, never give up!”

Dus graag julie aandacht voor dit ongelooflijk filmpje van Nick Vujicic. Erna kan je nog andere video’s van hem zien, maar kijk zeker dit filmpje uit. Het doet je anders kijken en voelen. Herleef! Hier de link: https://www.youtube.com/watch?v=2bMW22hXaKo

Nazorg? Neem contact met ons op en we gidsen jullie naar de voor jou meest geschikte professionele hulp.

Blijf niet met vragen zitten, maak een afspraak: via contact of via telefoon 03 535 30 01 

 

Echtscheiding
Tags: 
Scheiden?, Nazorg, Do's and Don'ts, Emoties
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen

Getuigenissen