Gelet de verstrengde maatregelen die op 17 maart werden opgelegd in de strijd tegen het Corona-virus is fysiek contact af te raden.  NEO Bemiddeling ziet zich genoodzaakt koppels op een andere manier verder te helpen.

Daarom kan je, zolang de maatregelen in deze strikte vorm van toepassing zijn (voorlopig tot 19 april 2020 maar mogelijks 3 mei), bij NEO Bemiddeling telefonisch terecht met dringende vragen. 
Partners alleen of koppels die ons telefonisch contacteren via 03 5353001 kunnen gedurende een 15tal minuten hun meest dringende vraag stellen. Een duidelijk antwoord maakt het dan wat draaglijker als ge de meest dringende scheidings- of relatievraag beantwoord weet. Alternatieve contacten via beeldtelefoon behoren ook tot de mogelijkheden.

Immers, ook in deze Corona-crisistijd en het als koppel dicht op mekaars lip zitten, blijven relatieproblemen bestaan of nemen koppels de beslissing te gaan scheiden. Je zit in een emotionele rollercoaster. Alles staat op zijn kop en je weet niet waar te beginnen.
Je hoofd zit vol vragen. Wat goed dat je dan NEO Bemiddeling kan contacteren en je dringendste vraag beantwoord weet.  Op deze manier neemt NEO Bemiddeling graag even de hoogste druk weg en bekijken we met jullie de opties. Lees ook dit artikel ivm het al of niet volgen van de verblijfsregeling tijdens de Coronacrisis.

Bel ons via 03 5353001 en we gaan samen in gesprek.

Niets is onmogelijk!

Bronvermelding foto: JPstock / Shutterstock.com

Echtscheiding
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen

Getuigenissen