De scheiding blijft voor mij een moeilijk punt, waardoor ik het meestal niet zag zitten om eraan te beginnen. Maar beter laat dan nooit zullen we dan maar zeggen.
Wat ik zeker wil benadrukken is dat ik absoluut geen spijt heb dat we gekozen hebben voor een bemiddeling. En dat we hiervoor bij jou terecht zijn gekomen evenmin.
Zonder jou hadden we nooit op papier gehad wat we nu hebben. Alles is aan bod gekomen. Jij dacht aan dingen waar we op deze moment zelf niet bij stil stonden. Er moet aan zoveel gedacht worden en op dat moment wil je als persoon alles zo snel mogelijk geregeld hebben dat je dingen vergeet. Ook het samen naar een oplossing zoeken die voor beide partijen ok is, lukt toch niet zonder een 3e persoon erbij.
Alles werd op een correcte en onpartijdige manier geregeld, wat vooral voor G belangrijk was.

Wat ik ervaren heb, is dat hettoch niet evident is om samen tot een akkoord te komen waar beide partijen volledig akkoord mee zijn. De bemiddeling bij jou ging meestal redelijk goed, maar als we dan buiten stapten kreeg ik dan toch soms te horen dat het niet ok was. En om het ondertekend te krijgen, moest hij wel akkoord gaan waardoor ik dan toch heb moeten inboeten. Wat natuurlijk niet aan jou ligt, maar aan mijn "niet sterk genoeg zijn".

Ik wil je toch nog bedanken voor al je hulp, steun en wijze raad!

Echtscheiding

Getuigenissen