Ik zou zeker bemiddeling aanraden als er een herziening moet gebeuren. Uit eigen ervaring heb ik ondervonden dat hoe langer je uiteen bent hoe moeizamer de communicatie rond financiën verloopt,  zeker als er een derde persoon in het spel is, en de volledige situatie ook nog eens drastisch verandert. 
Jammer dat de communicatie tussen ons, ex-partners, niet meer mogelijk was, maar dan is samenzitten met een bemiddelaar de beste oplossing om niet tot een “vechtproces” te komen. Het draait hier immers allemaal rond de kinderen die hier niet voor gekozen hebben.

Misschien had ik liever wat meer tijd gekregen om de info te verwerken en bekijken, het is een beetje te snel verlopen wat mijzelf betreft, omdat de regeling totaal veranderd is, en alles op 1 bijeenkomst geregeld was. Maar ergens begrijp ik dat er ook knopen moeten  doorgehakt worden…..

Ik waardeer zeer dat je geluisterd hebt naar mijn problemen, het feit dat er geen communicatie meer mogelijk was met x  en dat jij de tijd hebt genomen om x zijn voorstel te bekijken, apprecieer ik enorm. Ik stond met mijn rug tegen de muur. Daarvoor ben ik je heel dankbaar!

Dus ik kan een bemiddeling via NEO Bemiddeling alleen maar aanraden!
De globale score voor deze bemiddeling is dan ook “zeer goed”.

Ouderschapsbemiddeling

Getuigenissen