Eens gescheiden, zijn jullie ex-partners maar jullie blijven voor altijd ouders van jullie grootste rijkdom en schat: de kinderen.

Hoe willen jullie dit blijvend ouderschap vorm geven?

De kans dat elke partner na jullie scheiding een nieuwe relatie aangaat, is heel reëel. Een nieuw samengesteld gezin starten vraagt om een goede start: in enkele gesprekken komen diverse thema’s aan bod en komen jullie samen tot gemeenschappelijke inzichten, tasten jullie elkaars overtuigingen af. Voorkomen is beter dan genezen: dus neem een goede start voor een nieuwe duurzame toekomst.

Niets blijft voor altijd hetzelfde. Door allerlei omstandigheden of ontwikkelingen kan het aangewezen zijn om de verblijfsregeling van de kinderen te wijzigen. Voorkom een strijd voor de rechtbank en maak samen een nieuwe overeenkomst met begeleiding van Neo Bemiddeling. 

Ook de mogelijke impact op de alimentatie kan dan onderwerp van gesprek zijn. De fiscale aspecten zijn mogelijks gewijzigd, of een aanpassing gerechtvaardigd.

Het samen bespreken van wat niet loopt zoals verwacht, nieuwe omstandigheden die zich aandienen; het is nuttig om bestaande overeenkomsten aan te passen.

Duidelijke nieuwe afspraken voorkomen later onenigheid en discussie.

Bel of mail voor een afspraak om u te begeleiden om tot een oplossing te komen

Getuigenissen